Just Eat Takeaway / Thuisbezorgd

summary

I worked as a freelance copywriter for Just Eat Takeaway between februari and august 2022, collaborating on a lot of marketing campaigns for its various brands and partnerships across the European market.

You can find a small selection of my work for Just Eat Takeaway.com below.

TL;DR: freelance – english copy – just eat – takeaway – social media – SEO – blog articles 

samenvatting

Van februari tot augustus 2022 werkte ik voor Just Eat Takeaway. Hier heb ik als freelance copywriter meegewerkt aan veel verschillende Europese marketing campagnes. 

 Hieronder vind je een kleine greep uit mijn werk voor Thuisbezorgd en Just Eat Takeaway.

TL;DR: freelance – engelse copy – thuisbezorgd – social media – SEO – blog artikelen

insta story cover copy concepts

blog articles

Maak kennis met Nefertari

Nefertari studeert aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met een studiebeurs, maar hield soms nog wat maand over aan het einde van haar geld. Gelukkig vond ze een bijbaan bij Thuisbezorgd.nl. Naast dat ze nu een extra zakcentje kon verdienen, was het ook nog eens goed te combineren met haar hobbies: fotografie en steden ontdekken.

Maak kennis met Rachid

In de eerste instantie had Rachid bij Thuisbezorgd.nl gesolliciteerd zodat hij zich niet meer zou vervelen. Hij bleek het werk niet alleen heel leuk te vinden, hij maakte ook nog eens een paar goede vrienden en ontmoette er zelfs zijn huidige vriendin.

Maak kennis met Vadim

Nadat hij van Slowakije naar Amsterdam was verhuisd om met zijn vriendin samen te wonen, zocht Vadim een flexibele, actieve bijbaan. Hij vond het bij Thuisbezorgd.nl, en leerde ondertussen ook nog eens de stad kennen.

CRm, email, app notifications copy

video script

the end

This is just a small selection of the work I’ve done for Just Eat Takeaway.com. 

Want to work together? Email me at hi@simoneduiker.nl ✉️