Hoi! Ik ben een ontwerper, illustrator en allround creatieve doener. Mijn missie is om de wereld nét dat beetje mooier te maken en ondernemers te helpen om zelf aan de slag te gaan met dingen die voor hen misschien helemaal nieuw zijn, zoals design, branding en copywriting. 

Ik ben mijn carrière begonnen tijdens mijn studietijd, waar ik bijkluste als freelance ontwerper en bestuurswerk deed bij een organisatie die studenten hielp een onderneming te starten. De afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt bij naambureau Veams, waar ik hielp met het bedenken van bedrijfsnamen, en bij het brand team van Catawiki – eerst als copywriter en content schrijver, later als ontwerper en producer. 

Nu heb ik ervoor gekozen om alle ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan te combineren en dat in te zetten om beginnend ondernemers te helpen een goede start te maken. 

Neem contact op

Voor nieuwe projecten stuur je een mail met de volgende informatie naar hi@simoneduiker.nl

  • Wie je bent en wat je doet
  • Een beschrijving van het project
  • Het doel van het project
  • Jouw beschikbare budget
  • De opdracht en de gewenste resultaten

Door gebrek aan tijd neem ik niet alle opdrachten aan en doe ik niet aan kantoorbezoeken. Wees dus duidelijk in jouw verzoek en dan kunnen we dan kijken of we een match zijn.

profile picture